2262100163 Δαγλαρίδου 6, Θήβα despoinaparisi@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΠΑΡΙΣΗ
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο  & Πραγματογνώμονας Θήβα

Η Δέσποινα Παρίση γεννήθηκε στις 14 Ιουλίου 1973 στην Αθήνα. Μεγάλωσε στην Θήβα όπου και τελείωσε το 2ο Γενικό Λύκειο Θήβας. Το 1991 ξεκίνησε τις σπουδές της στην Λάρισα στην Σχολή Διοίκησης και Οικονομίας στο τμήμα Λογιστικής και αποφοίτησε το 1995.Απο το 1994 εργάστηκε ως βοηθός σε λογιστικά γραφεία της Θήβας και το 1996 άνοιξε το δικό της λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Παράλληλα ασχολήθηκε σαν υπεύθυνη λογιστηρίου στις Δημοτικές επιχειρήσεις ΔΕΠΠ, ΔΕΚΚΑΕ και στο ΚΕΚ του Δήμου Θήβας σε θέματα φορολογικά, λογιστικά αλλά και σύνταξης φακέλων προγραμμάτων επιχορηγήσεων.

Από το 2006 κατέχει την άδεια λογιστή-φοροτεχνικού Α τάξης με Αρ. 50442.

Έχει εκπαιδευτεί και έχει λάβει πιστοποίηση από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών το 2016 στα Ελληνικά λογιστικά πρότυπα ΕΛΠ. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του ΕΑΠ  στην ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ. Είναι εγγεγραμμένη στο μητρώο πραγματογνώμων  του Πρωτοδικείου Θήβας και τα τελευταία χρόνια ασχολείται και με την σύνταξη προσφύγων σε φορολογικά θέματα αλλά και με τον έλεγχο τραπεζικών και δανειακών θεμάτων καθώς και θεμάτων ένταξης στον Εξωδικαστικό Συμβιβασμό.


Είναι ενεργό μέλος της ΠΕΦΕ (Πανελλήνια Ένωση Φοροτεχνών Επιστημόνων). Έχει διατελέσει γραμματέας του Λογιστικού Συλλόγου Θήβας.

 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή επισκεφτείτε το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ