2262100163 Δαγλαρίδου 6, Θήβα despoinaparisi@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ
Παρίση Δέσποινα | Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο  & Πραγματογνώμονας Θήβα


Το λογιστικό φοροτεχνικό γραφείο μας “ΠΑΡΙΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ” το οποίο εδρεύει στην Θήβα, χαράζοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο, μπορεί να δώσει υπεύθυνες και αξιόπιστες λύσεις σε κάθε λογιστικό και φοροτεχνικό πρόβλημα που σας απασχολεί, είτε πρόκειται για μια απλή φορολογική δήλωση είτε για την κατάρτιση ολοκληρωμένων λύσεων για την επιχείρησή σας.

Με υπευθυνότητα, εξειδικευμένες γνώσεις και άριστο επαγγελματισμό, το γραφείο μας, παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που απευθύνονται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επιχειρήσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
Η έμπειρη ομάδα μας αποτελείται από λογιστές που διαθέτουν σημαντική εμπειρία στο χώρο, ενώ φροντίζουμε ώστε να ενημερώνονται διαρκώς πάνω σε όλες τις νέες εξελίξεις. Επιπλέον, η άρτια μηχανοργάνωση του γραφείου μας μάς επιτρέπει να έχουμε άριστη εικόνα για ό,τι αφορά τα λογιστικά θέματα των πελατών μας, ώστε να σας κρατάμε κι εσάς ενήμερους ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε να εμπιστευτείτε το λογιστικό γραφείο μας, για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί, από την τακτοποίηση της φορολογικής σας δήλωσης έως και τον σχεδιασμό ολοκληρωμένων φοροτεχνικών λύσεων ή την διαμεσολάβηση μας για διευθέτηση οικονομικών-εργατικών θεμάτων, επίλυση αντιδικιών καθώς και για υπηρεσίες πραγματογνώμονα.

Στόχος μας είναι να ανταποκρινόμαστε με ξεχωριστό τρόπο στις προσδοκίες κάθε πελάτη μας, δεσμεύοντας όλους του πόρους της γνώσης και των ικανοτήτων μας για την επίτευξη των στόχων και του οράματος των πελατών μας.

Φροντίζουμε να είμαστε πάντα δίπλα στους πελάτες μας και με κάθε μας ενέργεια στοχεύουμε στη ικανοποίηση των αναγκών τους.
 
 
 
 
 
 
 
 
Από τον Αύγουστο του 2020 και εν μέσω της πανδημίας (covid-19), δημιουργήθηκε ένας νέος χώρος γραφείου στην Αθήνα στην οδό Κόνιαρη 45 και Λ. Αλεξάνδρας (απέναντι από τον Άρειο Πάγο) στον 4ο όροφο, που προσφέρει αποκλειστικά υπηρεσίες συμβουλευτικής σε φορολογικά θέματα και σε συνεργασία με καταξιωμένους δικηγόρους ειδικευμένους σε θέματα φορολογικά (διοικητικά και ποινικά) αναλαμβάνουμε υποθέσεις προσφυγών, μελετών, τεχνικών εκθέσεων, σε θέματα φορολογικά, ασφαλιστικά και τραπεζικά.
 
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή επισκεφτείτε το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ