2262100163 Δαγλαρίδου 6, Θήβα despoinaparisi@gmail.com
hero image
banner imagebanner image
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΙΔΙΩΤΕΣ
Λογιστικό - Φοροτεχνικό Γραφείο  & Πραγματογνώμονας Θήβα


Για φυσικά πρόσωπα, δηλαδή όσους δεν έχουν επιχειρηματική δραστηριότητα, ο στόχος μας είναι η δημιουργία ενός πλαισίου ασφαλείας το οποίο να μην βασίζεται μόνο σε μία τυπική ετήσια συνάντηση, αλλά να συνεισφέρει ουσιαστικά στην αποφυγή υπέρογκων και αχρείαστων φόρων καθώς και στην συμβουλευτική υποστήριξη για θέματα διαδικασιών κληρονομίας, εργατικά και διαχείρισης περιουσίας.

Το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας “ΠΑΡΙΣΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ” το οποίο εδρεύει στην Θήβα, βοηθά και υποστηρίζει τον ιδιώτη φορολογούμενο με τις φορολογικές του υποχρεώσεις, ώστε να αποφύγει τυχόν παγίδες λόγω των συνεχών αλλαγών στον υπολογισμό και τρόπο υποβολής των φορολογικών δηλώσεων.

 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος Ε1, Ε2
  Δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης Ε9
  Αιτήσεις επιδόματος τέκνων, επιδόματος πετρελαίου
  και κάθε είδους αίτηση
  Ρυθμίσεις οφειλών
  Σύνταξη και κατάθεση Μισθωτηρίων Συμβολαίων στο taxis
  Δηλώσεις κατοίκων εξωτερικού
 
Από μία απλή υποβολή της δήλωσης εισοδήματος, έως πολύπλοκες υποθέσεις φορολογίας ακίνητης περιουσίας, αναλαμβάνουμε να σας καθοδηγήσουμε και να σας προτείνουμε τη βέλτιστη λύση σε οποιοδήποτε φορολογικό πρόβλημα που σας απασχολεί.

H πολυετής εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωση μας σχετικά με το διαρκώς μεταβαλλόμενο λογιστικό και φορολογικό περιβάλλον, μας επιτρέπει να εξυπηρετούμε με συνέπεια και αποτελεσματικότητα τις ανάγκες κάθε ιδιώτη.
 
 
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
ή επισκεφτείτε το λογιστικό - φοροτεχνικό γραφείο μας για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί.
Είμαστε εδώ για να σας ακούσουμε και μαζί να βρούμε την ιδανική λύση.


ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ